Producători

Buletin de știri

Placa fonoabsorbanta STRATOCELL WHISPER FR Ignifugat Afisare la marime maxima

Placa fonoabsorbanta STRATOCELL WHISPER FR Ignifugat

Panouri fonoabsorbante din polietilena folosite pentru tratamentul acustic al incaperilor. Produs ignifugat conform standardului european pentru materiale de constructii EN-13501 CLASA B-s2-d0. Produsul dispune de Agrementare Tehnica. Se pot folosi in izolatii fonice in structura masa-resort-masa.

Va rugam sa selectati dimensiunea si grosimea dorita.

Detalii

80,00 lei fără TVA

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Panourile din STRATOCELL WHISPER se remarca printr-o excelenta performanta in absorbtia sunetului fiind una din cele mai bune solutii disponibile in acest moment. Aceasta performanta este data de structura interna a materialului realizata din celule deschise.

O alta caracteristica unica a acestui produs este abilitatea de a-si pastra caracteristicile de absorbtie fonica chiar in cazul in care acesta este expus la umiditate, fum sau praf. Aceasta caracteristica face posibila montarea acestui material intr-o gama foarte larga de industrii.

Panourile din STRATOCELL WHISPER au o greutate foarte redusa permitand in acest mod montajul lor fara a fii necesara utilizarea unei structuri aditionale.

STRATOCELL WHISPER este disponibil in culorile alb sau negru. Sunt disponibile in stoc doua grosimi, respectiv 2.5 cm si 4 cm. La comanda se pot aduce si placi cu grosime de 5 cm.

Dimensiune placa 240 x 120 cm. Abatere dimensionala ± 3 cm.

STRATOCELL WHISPER este un produs ignifugat si corespunde normelor DIN 4102-1 CLASS B1 si EN-13501 CLASS B-s2-d0.

Grafic absorbtie