Quash Whisper Afisare la marime maxima

Quash Whisper

Quash Whisper sunt panouri din polietilena expandata pentru izolatie fonica si tratament acustic. Panourile se pot monta la interior si la exterior. Produsul Quash Whisper este recomandat pentru tratament acustic in studiouri de inregistrari, sali de cinema, spatii comerciale, apartamente etc.

Va rugam selectati dimensiunea placii si grosimea dorita.

Detalii

80,00 lei fără TVA

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Panourile din polietilena expandata Quash Whisper pentru izolatie fonica si tratament acustic. Panourile se pot monta la interior si la exterior.

Proprietati:
- rezistent la apa
- nu contine fibre
- greutate mica si grad foarte bun de absorbtie fonica
- ignifugat- se poate vopsi

 Placile Quash sunt microperforate pentru a permite aerului sa circule si pentru a nu mentine umiditatea. Lasa peretii sa respire oferind un grad de absorbtie de 100% la grosime de 5 cm. Se poate folosi pentru tratamentul acustic daca este lasat aparent, cat si pentru izolatie fonica daca este montat in spatele unui perete de gips carton. Se poate monta in tavan casetat. Este recomandat pentru tratamentul acustic in spatii comerciale, birouri, amfiteatre, sali de cinema, studiouri de inregistrari,apartamente, studiouri audio-video. Pentru fixare provizorie placile pot fi montate prin rezemare, fara sa fie nevoie de aplicarea adezivului acustic.

 Rw - 50 db (in structura de perete despartitor format cu o placa de gips carton de 12,5 mm si 50 mm de material Quash.

Dimensiune placa 240 x 120 cm. Abatere dimensionala ± 3cm.

 Culoare alb sau negru.

 Produsul este ignifugat si corespunde normelor DIN 4102 CLASS B1 si EN-13501 CLASS B-s2-d0.