Producători

Buletin de știri

BASOTECT G+ - spuma melaminica fonoabsorbanta Afisare la marime maxima

BASOTECT G+ - spuma melaminica fonoabsorbanta

Basotect G+ este fabricat din spuma poliuretanica melaminica sub forma de placi cu rol de absorbtie fonica, imbunatatire acustica si rol decorativ. Basotect G+ este disponibil in variantele: alb sau gri. Dimensiuni placi: 615 x 615 x 40 mm.Basotect G+ este un produs ignifugat conform standard DIN EN 13501-1:C-s2-d0; DIN 4102:B1

Detalii

42,00 lei fără TVA

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Material: Basotect G+ este o spuma poliuretanica melaminica cu rol de absorbtie fonica, imbunatatire acustica si rol decorativ.

Dimensiuni placi: 615 x 615 x 40 mm

Avantaje: material cu greutate redusa, montare usoara cu adeziv, disponibil in variantele: alb sau gri. Basotect G+ are rol atat de imbunatatire a acusticii si diminuare a nivelului de zgomot cat si rol decorativ.
Rezistenta la foc:

Basotect G+ este un produs ignifugat conform standard DIN EN 13501-1: C-s2-d0; DIN 4102:B1

Montare BASOTECT G+: se monteaza aparent pentru imbunatatirea acusticii, diminuarea reverberatiei in studiouri de inregistrari, sali de concerte, sali de repetitie muzica, amfiteatre, sali de curs, sali de seminarii, sali teatru, gradinite, bazine inot terapeutice si recuperare, piscine acoperite, bowling saloons, sali de conferinte, cluburi, discoteci, restaurante, etc.