Burete piramidal AUDIOTEC ignifugat Afisare la marime maxima

Burete piramidal AUDIOTEC ignifugat

Burete piramidal AUDIOTEC fabricat din spuma poliuretanica, profilata (piramidal), de culoare gri antracit, cu rol de absorbtie fonica si imbunatatire a acusticii. Se monteaza aparent pentru imbunatatirea acusticii, in studiouri de inregistrari, studiouri Radio-Tv, camere repetitie muzica,apartamente, capitonarea incintelor pentru corectare acustica. Spuma ignifugata de tip RF, clasa E.

Detalii

60,00 lei fără TVA

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Material: spuma poliuretanica profilata (piramidal) de culoare gri antracit, flexibila. Buretele piramidal AUDIOTEC are rol de absorbtie fonica si imbunatatire a acusticii.

Dimensiuni: 960 x 960 x 65 mm

Avantaje: Buretele piramidal AUDIOTEC are forma profilata si structura flexibila a materialului (structura cu celule deschise), asigura o absorbtie fonica optima, reducand reverberatia din incapere, montarea fiind facila cu ajutorul unui adeziv special pentru poliuretan.

Coeficienti absorbtie acustica burete PIRAMIDAL_COFRAT

Clasa de rezistenta la foc conform EN-13501-1: Clasa E.

Pentru proiecte cu cerinte speciale de rezistenta la foc va recomandam produsele STRATOCELL WHISPER si/sau BASOTECT G+.

Montare burete piramidal: se monteaza aparent pentru imbunatatirea acusticii, in studiouri de inregistrari, studiouri Radio-Tv, camere repetitie muzica, show-room-uri aparatura electronica, capitonarea incintelor pentru corectare acustica.